Tak Warahi Carane Chords Happy Asmara | C, F, Dm & G

Today I am giving you Tak Warahi Carane Chords by Happy Asmara. Tak Warahi Carane Chords are very easy and basic to play. Tak Warahi Carane Akord are C, F, Dm, and G. Just put the capo on the 2nd fret and play Tak Warahi Carane Akord with lirik.

Tak Warahi Carane Chords by Happy Asmara- Tak Warahi Carane Akord

Song: Tak Warahi Carane Chords by Happy Asmara

Capo on the 2nd fret | C, F, G, and Dm

Play Tak Warahi Carane Akord

(C) Matur suwon mergo wes ngukir (F) loro
(Dm) Loro ning ati ora (G) bakal biso lali…
(Em) Sepiro caramu (E) nglarani (Am) ati…
Bakal (F) tak eleng-eleng tekan (G) mati

(C) Sak jane aku iso (F) nglarani
(Dm) Tapi aku isih nduwe (G) ati
Yen (Em) kowe.. (E) arep mblenjani(Am)..
(F) Sumonggo.. tak jembarno (G) ati

Loro (C) seng mbok (G) gawe
Ra (Am) bakal tak lalekke(Em)..
Yen (F) kowe rep nglarani(C)..
Tak trimo (Dm) sak jroning (G) ati
Loro (C) seng mbok (G) gawe
Ra (Am) bakal tak lalekke(Em)..
Yen (F) kowe rep nglarani(C)..
Tak trimo (Dm) sak jroning (G) ati

Manos de Tijera Chords

Tatu (C) seng tak (G) roso..
Iki (Am) ora sepiro(Em)..
Aku (F) ngadek jejek mergo (C) atiku.. wes (Dm) ora (G) loro…

Yen (C) pengen nglara(G)ni..
Kowe (Am) mung tak ese(Em)mi…
(Dm) Reneo tak wara(Em)hi.. (G) carane dolanan (C) ati…
(Dm) Reneo tak wara(Em)hi (G) carane ,dolanan (C) at

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *